1. blackfriday
  2. Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Oplader

Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-TA800NBEGEU / GP-PTU021SOABQ/BDL

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Oplader heb je niet alleen een geweldige smartwatch, maar ook een handige oplader om je horloge op te laden via het stopcontact. Deze smartwatch gaat verder dan alleen het bijhouden van de tijd. Het is een complete gezondheids- en fitnesspartner die je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit in de gaten houdt. Met de Galaxy Watch 6 ben je altijd op de hoogte van je gezondheid. De Samsung Galaxy Watch 6 is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch 5. Dit zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt wisselen tussen verschillende apps op je horloge. Met de slaapcoaching functie in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en waardevolle tips krijgen om je slaapkwaliteit te verbeteren. Daarnaast kun je met de Watch 6 ook een gezondheidsscan maken, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te bereiken. Niet alleen kun je met deze smartwatch bellen als je je smartphone bij je hebt, maar je kunt ook andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bedienen via je Galaxy Watch. De batterij gaat gemiddeld 1 tot 2 dagen mee bij normaal gebruik. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17, waardoor het perfect past om de meeste polsen. Met de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Oplader heb je alles wat je nodig hebt om je gezondheid en sport.

Pluspunten
  • Je laadt de batterij binnen 45 minuten op met de meegeleverde oplader. Houd je slaapkwaliteit in de gaten en krijg tips om deze te verbeteren. Je ontvangt smartphone meldingen en kunt bellen via je smartwatch als je jouw smartphone bij je hebt.

Minpunten
  • Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 40mm + Samsung Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals