1. blackfriday
  2. Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm

Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R940NZKAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm verbeter je niet alleen je stijl, maar ook je gezondheid. Deze smartwatch houdt je constant op de hoogte van belangrijke gezondheidsinformatie, zoals je hartslag, het aantal stappen dat je hebt gezet, je stressniveau en zelfs de kwaliteit van je slaap. Dankzij het snellere en grotere scherm van de Watch 6 kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende apps op je horloge, zodat je altijd up-to-date blijft. Maar dat is nog niet alles! Met de slaapcoaching-functie in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en waardevolle tips krijgen om je nachtrust te verbeteren. Bovendien kun je met de Watch 6 een gezondheidsscan uitvoeren, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit is een essentieel hulpmiddel om je gezondheidsdoelen te bereiken. Naast het bijhouden van je gezondheid, is de Galaxy Watch 6 ook een handige metgezel voor je sportprestaties. Je kunt je workouts nauwkeurig volgen en je telefoon zelfs thuislaten, want je kunt met deze smartwatch bellen als je hem aan je zijde hebt. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook andere Samsung-apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bedienen met je Galaxy Watch. En maak je geen zorgen over de batterijduur, want bij gemiddeld gebruik gaat deze smartwatch 1 tot 2 dagen mee. En als je hem moet opladen, is dat zo gebeurd met de.

Pluspunten
  • Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren. Ontvang meldingen op je smartphone en bel via je smartwatch als je je smartphone bij je hebt. Download je favoriete apps op de smartwatch via de Google Play Store.

Minpunten
  • Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals