Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader kun je niet alleen je smartwatch, maar ook je smartphone en oordopjes tegelijkertijd opladen, zonder gedoe met kabels. Deze set biedt het ultieme gemak en maakt een einde aan de wirwar van oplaadkabels op je bureau. Naast het opladen van je apparaten, biedt de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm ook talloze gezondheidsvoordelen. Met deze smartwatch blijf je altijd op de hoogte van je hartslag, het aantal stappen dat je zet, je stressniveau en de kwaliteit van je slaap. Dankzij het grotere scherm en de verbeterde prestaties ten opzichte van zijn voorganger, de Watch 5, kun je snel en eenvoudig tussen verschillende apps op je horloge schakelen. Bovendien analyseert de slaapcoachingfunctie in de Samsung Health-app je slaappatroon en geeft je waardevolle tips om je nachtrust te verbeteren. Een unieke functie van de Galaxy Watch 6 is de mogelijkheid om een gezondheidsscan uit te voeren. Hiermee krijg je inzicht in je spier- en vetmassa, wat je helpt om je gezondheidsdoelen te bereiken. Daarnaast kun je met deze smartwatch nauwkeurig je sportprestaties bijhouden. Of je nu een wandeling maakt, gaat fietsen of een intensieve workout doet, de Galaxy Watch 6 registreert al je activiteiten. En met de mogelijkheid om te bellen via je smartwatch hoef je je smartphone niet eens bij.

Pluspunten
  • Laad je Samsung Galaxy Watch 6 tegelijkertijd ook draadloos op met je Samsung smartphone of oordopjes. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en krijg tips om deze te verbeteren. Ontvang meldingen van je smartphone en bel via je smartwatch als je je smartphone bij je hebt.

Minpunten
  • Deze smartwatch van Samsung is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Duo Draadloze Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals