1. blackfriday
  2. Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R510NZAAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro geniet je altijd en overal van je favoriete muziek of podcast. Je hebt de volledige controle over je muziek via je smartwatch, waardoor je handig en moeiteloos kunt schakelen tussen je favoriete nummers. Maar deze set biedt nog veel meer dan alleen een geweldige muziekervaring. De Samsung Galaxy Watch 6 is een ware alles-in-één gezondheidspartner. Met deze slimme horloge ben je altijd op de hoogte van je hartslag, het aantal stappen dat je hebt gezet, je stressniveau en zelfs de kwaliteit van je slaap. Met de verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, de Watch 5, zoals een snellere prestatie en een groter scherm, kun je nu nog gemakkelijker tussen verschillende apps schakelen op je horloge. Maar dat is nog niet alles! Met de ingebouwde slaapcoaching in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en waardevolle tips en inzichten krijgen om je slaapkwaliteit te verbeteren. Bovendien kun je met de Watch 6 een gezondheidsscan maken, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit stelt je in staat om gerichte doelen te stellen en je gezondheidsdoelen te bereiken. Daarnaast kun je met deze slimme horloge ook nauwkeurig je sportprestaties bijhouden. Met de Samsung Galaxy Watch 6 kun je zelfs bellen als je je smartphone niet bij de hand hebt. Bovendien kun je andere Samsung-appar.

Pluspunten
  • Met de inbegrepen draadloze oordopjes luister je altijd naar je favoriete muziek of podcast. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren. Ontvang smartphone-meldingen en bel via je smartwatch wanneer je je smartphone bij je hebt.

Minpunten
  • Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Galaxy Buds 2 Pro koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals