Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-TA800NBEGEU / GP-PTU021SOABQ/BDL

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Oplader heb je alles wat je nodig hebt om je smartwatch op te laden. Maar dat is niet alles, want deze smartwatch is ook een geweldige tool om je gezondheid te verbeteren. Met de Samsung Galaxy Watch 6 ben je altijd op de hoogte van je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. En met het grotere scherm en de snellere prestaties vergeleken met zijn voorganger, de Watch 5, kun je moeiteloos tussen verschillende apps schakelen. De Samsung Health app biedt zelfs slaapcoaching, zodat je je slaappatroon kunt analyseren en tips kunt krijgen om het te verbeteren. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met de Watch 6 ook een gezondheidsscan maken om inzicht te krijgen in je spier- en vetmassa. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te bereiken. En natuurlijk kun je ook je sportprestaties nauwkeurig bijhouden met deze smartwatch. Maar de Galaxy Watch 6 is niet alleen een gezondheids- en sportmaatje. Je kunt er ook mee bellen als je je smartphone bij je hebt en andere Samsung-apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bedienen. En met een batterijduur van 1 tot 2 dagen bij gemiddeld gebruik hoef je je geen zorgen te maken dat je horloge snel leeg raakt. Dit horloge is ideaal voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde oplader laad je de batterij binnen 45 minuten op. Blijf op de hoogte van de kwaliteit van je slaap en ontvang tips om deze te verbeteren. Ontvang smartphone meldingen en bel via je smartwatch als je jouw smartphone bij je hebt.

Minpunten
  • Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Zwart 44mm + Samsung Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals