Samsung Galaxy Watch4 40 mm Roségoud Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch4 40 mm Roségoud. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch4 40 mm Roségoud.

Specificaties Samsung Galaxy Watch4 40 mm Roségoud

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R860NZDAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch4 40 mm Roségoud

Neem de controle over je sportdoelen en blijf verbonden met je berichten en gezondheid met de Samsung Galaxy Watch4 40 mm Roségoud. Deze slimme horloge is speciaal ontworpen om lichtgewicht te zijn, dankzij de aluminium horlogekast. Hierdoor voelt het horloge niet zwaar aan tijdens het sporten. Met het heldere scherm kun je eenvoudig door je berichten en apps navigeren. Bovendien kun je nu ook je favoriete apps zoals Strava, Spotify en Snapchat downloaden op de Watch dankzij het Wear OS besturingssysteem. Met de innovatieve Bioelectrical Impedance Analysis functie krijg je waardevolle inzichten in je lichaamssamenstelling, zoals vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Draag de smartwatch ook 's nachts om je slaap te meten en zelfs om te controleren of je snurkt. Maak je geen zorgen als de Galaxy Watch leeg is, want met de Fast Charging functie laad je hem in slechts 1,5 uur weer volledig op. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter, zodat het perfect om je pols past. Ga voor stijl en functionaliteit met de Samsung Galaxy Watch4 40 mm Roségoud.

Pluspunten
  • De functie Bioelektrische Impedantieanalyse, ECG hartslagmeter en bloeddrukmeter bieden je gedetailleerd inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app. Niet alleen registreert het horloge je route, het navigeert je ook naar de juiste richting. Dankzij het besturingssysteem Wear OS en de Google Play Store kun je jouw favoriete apps downloaden op het slimme horloge.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet met iOS smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS smartphones (Huawei). Om een bloeddrukmeting uit te voeren met het horloge, dien je eerst het horloge te kalibreren met een aparte bloeddrukmeter

    .

    De bloeddruk- en ECG-meter functioneren alleen in combinatie met een Samsung smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch4 40 mm Roségoud

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch4 40 mm Roségoud ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 40 mm Roségoud is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 40 mm Roségoud koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals