Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm

Merk

Just in case

Fabrikantcode

9043732

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm

Blijf altijd op de hoogte, zelfs tijdens elegante gelegenheden, met de Samsung Galaxy Watch4 40mm Roségoud + Just in Case Samsung Milanees Bandje Roségoud 20mm. Het Milanees bandje geeft deze Watch4 Classic een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Het horloge is gemaakt van aluminium, waardoor het lichtgewicht is en niet zwaar aanvoelt tijdens het sporten. Met het touchscreen kun je eenvoudig door berichten en apps scrollen. Dankzij het Wear OS-besturingssysteem kun je nu ook apps zoals Strava, Spotify en Snapchat downloaden op de Watch. Met de lichaamsanalysefunctie krijg je inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Bovendien meet de Watch4 je hartslag en bloeddruk. Als de batterij van de Galaxy Watch leeg is, kun je deze snel opladen met Fast Charging, waardoor hij binnen 1,5 uur weer volledig is opgeladen. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de adapter van je telefoonoplader gebruiken of een losse adapter bestellen. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter. Met de Samsung Galaxy Watch4 40mm Roségoud + Just in Case Samsung Milanees Bandje Roségoud 20mm ben je altijd in stijl, of je nu aan het sporten bent of naar een chique gelegenheid gaat. Blijf verbonden en geïnformeerd terwijl je je gezondheid in de gaten houdt met deze elegante.

Pluspunten
  • Met het Milanese horlogebandje maak je een extra stijlvolle indruk met de Watch4. Via de Samsung Health Monitor app krijg je nauwkeurig inzicht in je gezondheid dankzij de Bioelectrical Impedance Analysis functie, ECG hartslagmeter en bloeddrukmeter. Dankzij het Wear OS besturingssysteem en de Google Play Store kun je jouw favoriete apps downloaden op het slimme horloge.

Minpunten
  • Dit Samsung-horloge is niet geschikt voor iOS-smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS-smartphones (Huawei). Om een bloeddrukmeting uit te voeren met het horloge, moet je eerst het horloge kalibreren met een aparte bloeddrukmeter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 40mm Rosegoud + just in Case Samsung Milanees Bandje Rosegoud 20mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals