1. blackfriday
  2. Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen

Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen.

Specificaties Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R870NZGAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen

Haal het maximale uit je sportdoelen en blijf altijd op de hoogte van je berichten en gezondheid met de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen. Deze smartwatch is ontworpen om lichtgewicht en comfortabel te zijn, dankzij de aluminium horlogekast. Je zult geen hinder ondervinden van zwaarte tijdens het sporten. Het scherm van de watch biedt gemakkelijke navigatie door al je berichten en apps. Met het Wear OS besturingssysteem kun je nu ook je favoriete apps zoals Strava, Spotify en Snapchat downloaden en gebruiken op je smartwatch. Met de geavanceerde Bioelectrical Impedance Analysis functie krijg je gedetailleerd inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Bovendien kan deze slimme horloge je slaap volgen en zelfs detecteren wanneer je snurkt. Laat de Galaxy Watch4 44 mm om je pols zitten terwijl je slaapt en word 's ochtends wakker met waardevolle informatie over je slaappatroon. En als je horloge leeg is, maak je geen zorgen! Dankzij de Fast Charging technologie laadt je het horloge in slechts 1,5 uur weer op. Let op, er wordt geen adapter meegeleverd, maar je kunt de adapter van je telefoonoplader gebruiken of een losse adapter bestellen. Deze prachtige smartwatch is geschikt voor polsen met een omtrek van 17 tot 19 centimeter en is een must-have voor iedereen die klaar is om zijn sportprestaties naar een hoger niveau te tillen.

Pluspunten
  • De functie voor Bio-elektrische Impedantie Analyse, de ECG hartslagmeter en de bloeddrukmeter geven je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app. Daarnaast registreert het horloge niet alleen je route, maar navigeert het je ook naar de juiste richting. Je kunt jouw favoriete apps downloaden op het slimme horloge dankzij het besturingssysteem Wear OS en de Google Play Store.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge is niet geschikt voor iOS smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS smartphones (Huawei). Om een bloeddrukmeting uit te voeren met het horloge, moet het horloge eerst gekalibreerd worden met een aparte bloeddrukmeter

    .

    De bloeddruk- en ECG-meter werken uitsluitend met een Samsung smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals