Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart.

Specificaties Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart

Met de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart ben je altijd verbonden en opgeladen. Deze set stelt je in staat om zowel je Watch als smartphone tegelijkertijd op te laden. Plaats eenvoudig je Watch4 op de speciale oplaadplek aan de rechterkant van de oplader en het opladen begint direct. De Watch4 is ontworpen met een aluminium horlogekast, waardoor hij licht van gewicht is en je tijdens het sporten niet zwaar aanvoelt om je pols. Met het heldere scherm kun je moeiteloos door je berichten en apps navigeren. Dankzij het geavanceerde Wear OS besturingssysteem kun je nu ook je favoriete apps zoals Strava, Spotify en Snapchat direct op je Watch downloaden. Bovendien biedt de gezondheidsfunctie Bioelectrical Impedance Analysis je waardevolle inzichten in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Draag de smartwatch zelfs tijdens je slaap, want dit horloge meet niet alleen je slaappatroon, maar detecteert ook wanneer je snurkt. Is je Galaxy Watch leeg? Geen probleem! Met de Fast Charging technologie laad je het horloge in slechts 1,5 uur weer volledig op. Dit horloge is speciaal aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, zodat het comfortabel om je pols past. Met de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart heb je een stijlvolle en functionele met.

Pluspunten
  • Laad je Samsung Watch draadloos op met je smartphone, tegelijkertijd. De functies van Bioelectrical Impedance Analysis, ECG hartslagmeter en bloeddrukmeter geven je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app. Naast het registreren van je route, navigeert het horloge je ook richting de juiste richting.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet samen met iOS smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS smartphones (Huawei). Om een bloeddrukmeting uit te voeren met het horloge, dien je eerst het horloge te kalibreren met een aparte bloeddrukmeter

    .

    De bloeddruk- en ECG-meter werken alleen met een Samsung smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zilver + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals