Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart.

Specificaties Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R870NZKAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart

Met de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart kun je jouw sportdoelen bereiken en tegelijkertijd op de hoogte blijven van je berichten en gezondheid. Deze smartwatch is speciaal ontworpen om lichtgewicht te zijn, zodat hij niet zwaar aanvoelt tijdens het sporten. Het aluminium horlogekast zorgt voor een comfortabele pasvorm en laat je vrij bewegen. Op het scherm van de Galaxy Watch4 kun je moeiteloos door je berichten en apps navigeren. Met het Wear OS besturingssysteem kun je nu ook je favoriete apps zoals Strava, Spotify en Snapchat downloaden en gebruiken op je smartwatch. Maar dat is nog niet alles. Dankzij de innovatieve Bioelectrical Impedance Analysis-technologie krijg je inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Het is zelfs mogelijk om tijdens je slaap de Galaxy Watch4 om te houden, zodat het horloge je slaappatroon kan meten en zelfs kan detecteren wanneer je snurkt. Geen zorgen als de batterij leeg raakt, want met Fast Charging laad je de Galaxy Watch4 in slechts 1,5 uur weer op. Let op, er wordt geen adapter meegeleverd, maar je kunt de adapter van je telefoonoplader gebruiken of een losse adapter bestellen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, zodat het perfect om je pols past. Met de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart ben je altijd connected, zowel tijdens het sporten als in je dagelijkse leven.

Pluspunten
  • De functie van Bioelectrical Impedance Analysis, de ECG hartslagmeter en de bloeddrukmeter geven je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app. Naast het registreren van je route, navigeert het horloge je ook in de juiste richting. Dankzij het Wear OS besturingssysteem en de Google Play Store download je jouw favoriete apps op het slimme horloge.

Minpunten
  • Dit Samsung-horloge is niet geschikt voor gebruik met iOS-smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS-smartphones (Huawei). Om een bloeddrukmeting uit te voeren met het horloge, dien je eerst het horloge te kalibreren met een aparte bloeddrukmeter

    .

    De bloeddruk- en ECG-meter werken alleen met een Samsung-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals