Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart.

Specificaties Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart

Met de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart heb je de mogelijkheid om zowel je Watch als je smartphone tegelijk op te laden. Plaats je Watch4 eenvoudig op de speciale oplaadplek aan de rechterkant van de oplader en het opladen begint direct. Dankzij de aluminium horlogekast is de Watch4 een lichtgewicht, waardoor hij tijdens het sporten niet zwaar aan je arm voelt. Op het scherm van de Watch4 kun je gemakkelijk door je berichten en apps navigeren. Met het Wear OS besturingssysteem heb je nu ook de mogelijkheid om apps zoals Strava, Spotify en Snapchat op je Watch te downloaden. Deze smartwatch biedt niet alleen handige functies, maar ook inzicht in je gezondheid. Met de Bioelectrical Impedance Analysis-functie krijg je informatie over je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Het is zelfs mogelijk om je slaap en eventueel gesnurk te meten door de smartwatch 's nachts te dragen. Mocht de batterij van de Galaxy Watch leeg zijn, dan kun je deze dankzij Fast Charging in slechts 1,5 uur weer volledig opladen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter.

Pluspunten
 • Laad je Samsung Watch draadloos op met je smartphone tegelijkertijd

  .

  De functie Bioelectrical Impedance Analysis, ECG hartslagmeter en bloeddrukmeter geven je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app

  .

  Naast het registreren van je route, navigeert het horloge je ook in de juiste richting.

Minpunten
 • Dit Samsung-horloge is niet compatibel met iOS-smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS-smartphones (Huawei). Om een bloeddrukmeting te doen met het horloge, moet je eerst het horloge kalibreren met een aparte bloeddrukmeter

  .

  De bloeddruk- en ECG-meter werken alleen met een Samsung-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Zwart + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals