Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 42mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 42mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 42mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 42mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R880NZSAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 42mm

Blijf op een stijlvolle manier op de hoogte van al je belangrijke berichten en zorg voor je gezondheid met de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 42mm. Deze prachtige smartwatch, gemaakt van roestvrij staal, beschikt over een unieke ronddraaiende ring waarmee je moeiteloos door al je berichten en apps kunt scrollen. Met het geavanceerde Wear OS besturingssysteem kun je nu ook je favoriete apps zoals Strava, Spotify en Snapchat downloaden en gebruiken op je Watch. Wat deze smartwatch echt bijzonder maakt, is de aanwezigheid van de Bioelectrical Impedance Analysis-functie, waarmee je gedetailleerd inzicht krijgt in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Daarnaast biedt de Watch4 de mogelijkheid om je hartslag en bloeddruk nauwkeurig te meten. Je kunt dit horloge zelfs tijdens je slaap dragen, omdat het je slaappatroon registreert en zelfs detecteert wanneer je snurkt. En maak je geen zorgen over een lege batterij, want met de handige Fast Charging-functie is je horloge in slechts 1,5 uur weer volledig opgeladen. Let op: de oplader wordt niet meegeleverd, maar je kunt de oplader van je smartphone gebruiken of een losse oplader bestellen. Deze stijlvolle smartwatch is geschikt voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter en is de perfecte metgezel voor iedereen die op zoek is naar functionaliteit, stijl en gezondheidsbewustzijn.

Pluspunten
  • De functie voor Bio-elektrische Impedantie Analyse, de ECG hartslagmeter en de bloeddrukmeter geven je nauwkeurig inzicht in jouw gezondheid via de Samsung Health Monitor app. Met de draaibare ring rond het scherm navigeer je gemakkelijker door jouw apps en berichten. Je kunt jouw favoriete apps downloaden op het slimme horloge dankzij het Wear OS besturingssysteem en de Google Play Store.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet samen met iOS smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS smartphones (Huawei). Om een bloeddrukmeting uit te voeren met het horloge, moet je het eerst kalibreren met een aparte bloeddrukmeter

    .

    De bloeddruk- en ECG-meter werken alleen met een Samsung smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 42mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 42mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 42mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 42mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals