1. blackfriday
  2. Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm

Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R890NZSAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm

Blijf op een stijlvolle manier op de hoogte van al je belangrijke berichten en zorg goed voor je gezondheid met de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm. Deze prachtige smartwatch van roestvrij staal is voorzien van een unieke ronddraaiende ring waarmee je moeiteloos door al je berichten en apps kunt scrollen. Met het geavanceerde Wear OS besturingssysteem kun je nu ook je favoriete apps zoals Strava, Spotify en Snapchat downloaden en gebruiken op je Watch. Wat dit horloge echt onderscheidt, is de indrukwekkende Bioelectrical Impedance Analysis gezondheidsfunctie. Hiermee krijg je waardevol inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Daarnaast meet de Watch4 ook nauwkeurig je hartslag en bloeddruk, waardoor je altijd op de hoogte bent van je gezondheidsstatus. Zelfs tijdens je slaap kun je deze slimme horloge dragen, want het houdt niet alleen je slaap bij, maar detecteert ook wanneer je snurkt. En maak je geen zorgen als de batterij van je Galaxy Watch bijna leeg is, want met de Fast Charging technologie is hij binnen slechts 1,5 uur weer volledig opgeladen. Let wel op dat er geen oplader wordt meegeleverd, maar je kunt de oplader van je smartphone gebruiken of een aparte oplader bestellen. Dit fantastische horloge is speciaal aanbevolen voor polsen met een omtrek van 17 tot 19 centimeter. Kies voor de Samsung Galaxy Watch4.

Pluspunten
  • De functie voor Bio-elektrische Impedantie Analyse, de ECG hartslagmeter en de bloeddrukmeter bieden nauwkeurig inzicht in jouw gezondheid via de Samsung Health Monitor-app. Met de draaibare ring rond het scherm navigeer je eenvoudig door jouw apps en berichten. Je kunt jouw favoriete apps downloaden op het slimme horloge dankzij het Wear OS-besturingssysteem en de Google Play Store.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet samen met iOS smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS smartphones (Huawei). Om een bloeddrukmeting te doen met het horloge, dien je eerst het horloge te kalibreren met een aparte bloeddrukmeter

    .

    De bloeddruk- en ECG-meter functioneren alleen met een Samsung smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals