Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm + BlueBuilt Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm + BlueBuilt Oplader haal je niet alleen een stijlvolle smartwatch in huis, maar ook een handige oplader. Binnen slechts 1,5 uur laad je jouw smartwatch volledig op met de meegeleverde snellader, zodat je altijd verbonden blijft en op de hoogte bent van al je berichten en gezondheidsinformatie. Deze prachtige smartwatch, gemaakt van roestvrij staal, heeft een unieke ronddraaiende ring waarmee je moeiteloos door al je berichten en apps kunt scrollen. Met het geavanceerde Wear OS besturingssysteem kun je nu ook je favoriete apps zoals Strava, Spotify en Snapchat downloaden en gebruiken op je Watch. Daarnaast biedt de Watch4 Classic ook uitgebreide gezondheidsfuncties, zoals Bioelectrical Impedance Analysis, waarmee je inzicht krijgt in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Bovendien meet de smartwatch ook je hartslag en bloeddruk, zodat je altijd op de hoogte bent van je gezondheid. Een andere handige functie van deze smartwatch is de slaapmonitor. Draag het horloge 's nachts en het zal je slaap en zelfs je snurkgewoonten meten. Met een aanbevolen polsomtrek van 17 tot 19 centimeter past dit horloge perfect om je pols. Kortom, met de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm + BlueBuilt Oplader geniet je niet alleen van een high-end smartwatch, maar ook van handige functies en een.

Pluspunten
  • Laad snel je smartwatch op met de bijgeleverde oplader. Met de draaiende ring rondom het scherm kun je gemakkelijk door je apps en berichten navigeren. Dankzij het Wear OS besturingssysteem en de Google Play Store kun je je favoriete apps downloaden op het slimme horloge.

Minpunten
  • Dit Samsung-horloge is niet compatibel met iOS-smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS-smartphones (Huawei). Om een bloeddrukmeting te doen met het horloge, moet je eerst het horloge kalibreren met een aparte bloeddrukmeter

    .

    De bloeddruk- en ECG-meter werken alleen met een Samsung-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Classic Zilver 46mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals