Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 42mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 42mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 42mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 42mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R880NZKAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 42mm

Blijf op een stijlvolle manier verbonden en verzorg je gezondheid met de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 42mm. Deze prachtige smartwatch van roestvrij staal beschikt over een draaibare ring waarmee je eenvoudig door je berichten en apps kunt scrollen. Dankzij het Wear OS besturingssysteem kun je nu ook apps zoals Strava, Spotify en Snapchat downloaden op je Watch. Met de geavanceerde Bioelectrical Impedance Analysis-functie krijg je inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Daarnaast meet de Watch4 je hartslag en bloeddruk. Draag de smartwatch tijdens je slaap, want dit slimme horloge houdt je slaappatroon bij en detecteert zelfs of je snurkt. En als de Galaxy Watch leeg is? Geen probleem! Dankzij Fast Charging laad je hem in slechts 1,5 uur weer op. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd. Wil je je horloge opladen via het stopcontact? Gebruik gewoon de oplader van je smartphone of bestel een losse oplader. Dit horloge is ideaal voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, dus het past perfect om je pols.

Pluspunten
  • De functie Bioelectrical Impedance Analysis, de ECG hartslagmeter en de bloeddrukmeter geven nauwkeurig inzicht in jouw gezondheid via de Samsung Health Monitor-app. Dankzij de draaibare ring rondom het scherm kun je gemakkelijk door jouw apps en berichten navigeren. Je kunt jouw favoriete apps downloaden op het slimme horloge dankzij het besturingssysteem Wear OS en de Google Play Store.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet met iOS smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS smartphones (Huawei). Om een bloeddrukmeting uit te voeren met het horloge, moet je het horloge eerst kalibreren met een aparte bloeddrukmeter

    .

    De bloeddruk- en ECG-meter werken alleen met een Samsung smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 42mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 42mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 42mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 42mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals