Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R890NZKAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm

Blijf op een stijlvolle manier op de hoogte van je berichten en gezondheid met de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm. Deze smartwatch van roestvrij staal is niet alleen functioneel, maar ook een echt fashion statement. Met de ronddraaiende ring navigeer je eenvoudig door al je berichten en apps. En dankzij het Wear OS besturingssysteem kun je nu ook je favoriete apps zoals Strava, Spotify en Snapchat downloaden op je horloge. Maar deze Galaxy Watch is meer dan alleen een handige gadget. Met de Bioelectrical Impedance Analysis functie krijg je inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Daarnaast meet de Watch4 ook je hartslag en bloeddruk. En zelfs tijdens je slaap houdt dit slimme horloge je in de gaten. Het meet niet alleen je slaappatroon, maar kan zelfs detecteren of je snurkt. En als je Galaxy Watch leeg is, hoef je niet lang te wachten voordat je weer verder kunt. Met Fast Charging laad je hem in slechts 1,5 uur weer op. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd, maar je kunt gewoon de adapter van je telefoonoplader gebruiken of een losse adapter bestellen. Deze horloge is geschikt voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, dus hij past vrijwel altijd perfect om je pols. Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je dagelijks leven met de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm.

Pluspunten
  • De functie Bioelectrical Impedance Analysis, ECG hartslagmeter en bloeddrukmeter geven je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app. Met de draaiende ring rond het scherm navigeer je moeiteloos door je apps en berichten. Dankzij het besturingssysteem Wear OS en de Google Play Store kun je jouw favoriete apps downloaden op het slimme horloge.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge is niet geschikt voor gebruik met iOS smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS smartphones (Huawei). Om een bloeddrukmeting uit te voeren met het horloge, moet je eerst het horloge kalibreren met een aparte bloeddrukmeter

    .

    De bloeddruk- en ECG-meter werken alleen met een Samsung smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals