Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart.

Specificaties Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart

Met de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart bundel hoef je nooit meer te kiezen tussen het opladen van je smartwatch of smartphone. Deze bundel stelt je in staat om beide apparaten tegelijkertijd op te laden. De speciale oplaadplek aan de rechterkant van de oplader is perfect geschikt voor het opladen van je Samsung Watch. De Watch4 Classic heeft een stijlvolle rvs behuizing en een handige ronddraaiende ring waarmee je moeiteloos door je berichten en apps kunt scrollen. Dankzij het geavanceerde Wear OS besturingssysteem van Samsung kun je nu ook je favoriete apps zoals Strava, Spotify en Snapchat rechtstreeks op je Watch4 downloaden. Bovendien beschikt deze slimme horloge over de Bioelectrical Impedance Analysis functie, waarmee je inzicht krijgt in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Daarnaast meet de Watch4 ook je hartslag en bloeddruk, zodat je altijd op de hoogte bent van je gezondheidstoestand. Een unieke functie van dit horloge is de slaapmonitoring, waarmee je je slaappatroon kunt bijhouden en zelfs kunt zien wanneer je snurkt. De Galaxy Watch4 Classic heeft ook een snellaadfunctie, waardoor je hem in slechts 1,5 uur weer volledig kunt opladen. Dit horloge is ideaal voor mensen met een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter. Kortom, met de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm.

Pluspunten
  • Laad je Samsung Watch draadloos op met je smartphone tegelijkertijd. De functie voor Bio-elektrische Impedantie Analyse, ECG hartslagmeter en bloeddrukmeter geven je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app. Dankzij de draaibare ring rond het scherm navigeer je gemakkelijker door je apps en berichten.

Minpunten
  • Dit Samsung-horloge werkt niet met iOS-smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS-smartphones (Huawei). Om een bloeddrukmeting uit te voeren met het horloge, moet je het eerst kalibreren met een aparte bloeddrukmeter

    .

    De bloeddruk- en ECG-meter werken alleen met een Samsung-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Classic Zwart 46mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals