1. blackfriday
  2. Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart

Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart.

Specificaties Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart

Met de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart kun je niet alleen je Watch, maar ook je smartphone tegelijkertijd opladen. Plaats je Watch4 op de speciale oplaadplek aan de rechterkant van de oplader en het opladen begint direct. Dankzij de aluminium horlogekast is de Watch4 een lichtgewicht en zal deze niet zwaar aan je arm voelen tijdens het sporten. Met het heldere scherm kun je eenvoudig door je berichten en apps navigeren. Bovendien kun je nu ook populaire apps zoals Strava, Spotify en Snapchat downloaden op de Watch dankzij het Wear OS besturingssysteem. Naast alle handige functies, biedt de Galaxy Watch4 ook geavanceerde gezondheidsfuncties. Met de Bioelectrical Impedance Analysis functie krijg je inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Draag de smartwatch ook tijdens je slaap, want het horloge meet je slaappatroon en kan zelfs detecteren wanneer je snurkt. En maak je geen zorgen als de batterij van je Galaxy Watch leeg is, want met de Fast Charging functie laad je hem in slechts 1,5 uur weer volledig op. Dit horloge is speciaal aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter, zodat het perfect om je pols past en comfortabel gedragen kan worden. Kortom, met de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart krijg je niet alleen een stijlvol hor.

Pluspunten
  • Laad je Samsung Watch draadloos op met je smartphone, terwijl ze beide tegelijkertijd verbonden zijn. Via de Samsung Health Monitor-app geeft de functie Bioelectrical Impedance Analysis, de ECG-hartslagmeter en de bloeddrukmeter je nauwkeurig inzicht in je gezondheid. Het horloge registreert niet alleen je route, maar navigeert je ook naar de juiste richting.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet samen met iOS smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS smartphones (Huawei).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals