Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Samsung Galaxy Buds 2. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Samsung Galaxy Buds 2.

Specificaties Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Samsung Galaxy Buds 2

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R177NZWAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Samsung Galaxy Buds 2

Met de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Wit bundel geniet je overal van jouw favoriete muziek. Deze set bestaat uit een smartwatch en draadloze oordopjes. Koppel de Buds 2 aan de smartwatch en luister naar je afspeellijsten zonder dat je je smartphone nodig hebt. De smartwatch heeft een lichtgewicht aluminium horlogekast, waardoor hij comfortabel aanvoelt tijdens het sporten. Op het heldere scherm navigeer je eenvoudig door je berichten en apps. Bovendien kun je nu ook apps als Strava, Spotify en Snapchat downloaden dankzij het Wear OS besturingssysteem. Naast het afspelen van muziek heeft de Galaxy Watch4 Roségoud ook handige gezondheidsfuncties. Met Bioelectrical Impedance Analysis krijg je inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Bovendien kan het horloge je slaap meten en zelfs detecteren wanneer je snurkt. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd, maar je kunt de smartwatch opladen via de adapter van je telefoonoplader of een losse adapter bestellen. Deze prachtige smartwatch is ideaal voor polsomtrekken van 15 tot 17 centimeter. Geniet van hoogwaardige muziek en handige functies met de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 Wit bundel.

Pluspunten
  • Je luistert overal naar je favoriete muziek met de Samsung oordopjes die bij je smartwatch zitten. De functie van Bioelectrical Impedance Analysis, ECG hartslagmeter en bloeddrukmeter geven je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app. Je kunt jouw favoriete apps downloaden uit de Google Play Store op de smartwatch, dankzij het Wear OS besturingssysteem.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet met iOS smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS smartphones (Huawei). Voor het meten van de bloeddruk met het horloge, dien je eerst het horloge te kalibreren met een aparte bloeddrukmeter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Samsung Galaxy Buds 2

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Roségoud 40mm + Samsung Galaxy Buds 2 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals