Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R860NZKAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm

Met de Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm kun je vol energie aan de slag met het behalen van je sportdoelen, terwijl je tegelijkertijd moeiteloos op de hoogte blijft van je berichten en je gezondheid. Deze smartwatch is ontworpen met een aluminium horlogekast, waardoor hij licht van gewicht is en je tijdens het sporten niet hindert. Het scherm van de Galaxy Watch4 Zwart 40mm is gebruiksvriendelijk en stelt je in staat om eenvoudig door je berichten en apps te navigeren. Met het Wear OS besturingssysteem kun je nu ook je favoriete apps zoals Strava, Spotify en Snapchat downloaden op de Watch, waardoor je altijd verbonden blijft, zelfs tijdens je workouts. Deze smartwatch biedt ook een scala aan geavanceerde gezondheidsfuncties. Dankzij de Bioelectrical Impedance Analysis-functie kun je nauwkeurig inzicht krijgen in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Draag de smartwatch ook tijdens je slaap, want het horloge meet niet alleen je slaappatronen, maar detecteert ook wanneer je snurkt. En als de batterij van de Galaxy Watch4 leeg is, hoef je je geen zorgen te maken. Met Fast Charging is hij binnen slechts 1,5 uur weer volledig opgeladen. Houd er echter rekening mee dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Deze prachtige smartwatch is aanbevolen voor een polsomtrek van.

Pluspunten
  • De functie van bio-elektrische impedantieanalyse, de ECG-hartslagmeter en de bloeddrukmeter geven je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor-app. Naast dat het horloge je route registreert, navigeert het je ook naar de juiste richting. Je kunt jouw favoriete apps downloaden op het slimme horloge dankzij het Wear OS-besturingssysteem en de Google Play Store.

Minpunten
  • Dit Samsung-horloge is niet geschikt voor iOS-smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS-smartphones (Huawei). Om een bloeddrukmeting uit te voeren met het horloge, moet je eerst het horloge kalibreren met een aparte bloeddrukmeter

    .

    De bloeddruk- en ECG-meter werken alleen met een Samsung-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals