Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart5 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart5. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart5.

Specificaties Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart5

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart5

Met de Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart heb je de perfecte combinatie om zowel je Watch als je smartphone tegelijkertijd op te laden. Plaats je Watch4 op de speciale oplaadplek aan de rechterkant van de oplader en je zult zien dat je Watch4 direct begint op te laden. Dankzij het gebruik van een aluminium horlogekast is de Watch4 een lichtgewicht, waardoor hij tijdens het sporten niet zwaar aan je arm voelt. Op het heldere scherm kun je gemakkelijk door je berichten en apps navigeren. Dankzij het gebruik van het geavanceerde Wear OS besturingssysteem kun je nu ook je favoriete apps zoals Strava, Spotify en Snapchat downloaden op je Watch. Daarnaast biedt de Watch4 een unieke gezondheidsfunctie genaamd Bioelectrical Impedance Analysis, waarmee je inzicht krijgt in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Het is zelfs mogelijk om je Watch tijdens het slapen te dragen, omdat het horloge je slaappatroon kan meten en zelfs kan detecteren wanneer je snurkt. Maak je geen zorgen als je Watch leeg is, want dankzij de Fast Charging technologie kun je hem binnen slechts 1,5 uur weer volledig opladen. Dit horloge is speciaal aanbevolen voor mensen met een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Kortom, de Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart biedt niet alleen een stijlvol design.

Pluspunten
  • Laad je Samsung Watch draadloos op met je smartphone terwijl het tegelijkertijd gebeurt. De functie voor Bioelektrische Impedantie Analyse, ECG-hartslagmeter en bloeddrukmeter bieden nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app. Naast het registreren van je route, navigeert het horloge je ook naar de juiste richting.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge is niet geschikt voor gebruik met iOS smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS smartphones (Huawei). Om bloeddrukmetingen te kunnen doen met het horloge, dien je eerst het horloge te kalibreren met een aparte bloeddrukmeter

    .

    De bloeddruk- en ECG-meter werken alleen in combinatie met een Samsung smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart5

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart5 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart5 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Zwart 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart5 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals