Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R915FZBAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm

Met de Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm om je pols ben je altijd op de hoogte van je meldingen, gezondheid en sportprestaties, waar je ook bent. Deze slimme Samsung-horloge heeft een ingebouwde digitale simkaart, zodat je altijd je smartphone-meldingen ontvangt, zelfs als je telefoon niet in de buurt is. Naast het ontvangen van meldingen, kun je ook inkomende oproepen beantwoorden via je pols. En het beste van alles is dat je contactloos kunt betalen met Google Pay. Wees er echter wel op bedacht dat nog niet alle banken deze service ondersteunen. Personaliseer je horloge door je favoriete apps zoals Spotify, Google Maps en Strava erop te zetten. Met de vele sportprofielen kun je je sportprestaties bijhouden en doelgericht trainen door te trainen in hartslagzones. De batterij van de Watch 5 gaat tot wel 40 uur mee, zodat je constant je gegevens kunt meten. Dankzij de optische en ECG-sensoren meet de Watch 5 je hartslag nauwkeurig. Bovendien houdt deze smartwatch je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en het aantal stappen dat je zet. Met de Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm heb je dus alles wat je nodig hebt om je gezondheid en sportprestaties te optimaliseren.

Pluspunten
  • Met 4G is je slimme horloge altijd bereikbaar. Dankzij snelladen laad je je lege batterij in een half uur op tot 45 procent. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen met het horloge zonder dat je smartphone in de buurt is.

Minpunten
  • Niet alle mobiele providers bieden al eSim abonnementen aan. Dit Samsung horloge is niet geschikt voor iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals