Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R510NZAAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart

Geniet van muziek onderweg met de Samsung Galaxy Watch5 LTE Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart. Deze Samsung-smartwatch is voorzien van een ingebouwde digitale simkaart, waardoor je altijd je smartphone meldingen ontvangt, zelfs als je telefoon niet in de buurt is. Met deze smartwatch ontvang je niet alleen meldingen, maar kun je ook oproepen beantwoorden via je pols. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om contactloos te betalen met Google Pay. Let op: niet elke bank ondersteunt deze service. Personaliseer je horloge door je favoriete apps toe te voegen, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Kies uit verschillende sportprofielen om je sportprestaties bij te houden en train in specifieke hartslagzones voor gerichte training. De batterij van de Watch5 gaat lang mee, tot wel 40 uur, zodat je altijd je gegevens kunt meten. De Watch5 maakt gebruik van optische en ECG-sensoren om je hartslag nauwkeurig te meten. Daarnaast houdt deze slimme horloge ook je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en aantal stappen. Dankzij het sterke saffierglas blijft je horloge langer krasvrij en behoudt het zijn stijlvolle uitstraling. Met de Samsung Galaxy Watch5 LTE Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart heb je alles wat je nodig hebt om verbonden te blijven, je gezondheid te monitoren en je sportprestaties te verbeteren.

Pluspunten
  • Het leren bandje dat wordt meegeleverd, geeft je horloge een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Met 4G blijf je altijd bereikbaar op je slimme horloge. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge zonder dat je smartphone in de buurt is.

Minpunten
  • Niet alle mobiele providers bieden een eSim-abonnement aan. Dit Samsung horloge is niet geschikt voor iOS-smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals