Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R915FZSAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm

Met de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm om je pols ben je altijd en overal op de hoogte van je meldingen, gezondheid en sportprestaties. Deze Samsung smartwatch is uitgerust met een ingebouwde digitale simkaart, waardoor je altijd je smartphone meldingen ontvangt, zelfs als je telefoon niet in de buurt is. Daarnaast kun je inkomende oproepen beantwoorden rechtstreeks vanaf je pols. Maar dat is niet alles, je kunt ook contactloos betalen met behulp van Google Pay. Het is echter belangrijk om te vermelden dat nog niet elke bank deze service ondersteunt. Personaliseer dit horloge door je favoriete apps te installeren, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Je hebt de keuze uit verschillende sportprofielen om je sportprestaties bij te houden. Train in specifieke hartslagzones om doelgericht te trainen. De batterij van de Watch5 gaat tot wel 40 uur mee, waardoor je continu je gegevens kunt blijven meten. Met behulp van optische en ECG-sensoren meet de Watch5 nauwkeurig je hartslag, en houdt hij ook je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en het aantal stappen dat je zet. Bovendien is het horloge voorzien van sterk saffierglas, waardoor het duurzaam en krasbestendig is. Met de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm heb je een smartwatch die niet alleen stijlvol is, maar ook praktisch en functioneel. Blijf altijd op de hoogte van je.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op je slimme horloge. Laad je lege batterij in een half uur op met snelladen en krijg er 45 procent bij. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar kunt ook bellen via het horloge als je telefoon in de buurt is.

Minpunten
  • Nog niet alle mobiele providers bieden eSim abonnementen aan. Dit Samsung horloge is niet compatibel met iOS smartphones (Apple iPhone). Niet alle mobiele providers bieden al eSim-abonnementen aan. Dit Samsung-horloge is niet geschikt voor iOS-smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals