1. blackfriday
  2. Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader

Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL30Z

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader laad je jouw smartwatch direct op via het stopcontact. Deze smartwatch houdt je constant op de hoogte van al je meldingen, evenals je gezondheid en sportprestaties. De Watch5 4G is voorzien van een ingebouwde digitale simkaart, waardoor je altijd je smartphone meldingen ontvangt, zelfs als je telefoon niet in de buurt is. Daarnaast kun je inkomende oproepen beantwoorden via je pols en contactloos betalen met Google Pay. Let op, nog niet alle banken ondersteunen deze service. Personaliseer je horloge en voeg apps toe die je regelmatig gebruikt, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Je kunt kiezen uit verschillende sportprofielen om je sportprestaties bij te houden en doelgericht te trainen in hartslagzones. Dankzij de lange batterijduur gaat de Watch5 tot wel 40 uur mee. Met de optische en ECG sensoren meet de Watch5 nauwkeurig je hartslag en houdt hij je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en aantal stappen. Het sterke saffierglas zorgt ervoor dat je scherm minder snel krassen krijgt, waardoor je horloge altijd in topconditie blijft. Kortom, de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader is de perfecte metgezel voor een actieve en connected levensstijl.

Pluspunten
  • Je laadt je slim horloge direct thuis op met de meegeleverde oplader. Dankzij 4G ben je altijd bereikbaar op je slimme horloge met een e-Sim abonnement. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge zonder dat je smartphone in de buurt is.

Minpunten
  • Nog niet alle mobiele providers bieden eSim-abonnementen aan. Dit Samsung-horloge is niet compatibel met iOS-smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals