Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W

Je laadt tegelijkertijd je smartphone en je Samsung horloge op met de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W. Deze geweldige smartwatch biedt je niet alleen de mogelijkheid om altijd je smartphone meldingen te ontvangen, zelfs als je telefoon niet in de buurt is, maar je kunt ook oproepen beantwoorden via je pols. Het is zelfs mogelijk om contactloos te betalen met Google Pay, hoewel het belangrijk is op te merken dat nog niet elke bank deze service ondersteunt. Personaliseer je horloge door je favoriete apps toe te voegen, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Met de vele sportprofielen kun je je sportprestaties bijhouden en doelgericht trainen door te trainen in hartslagzones. De batterij van de Watch5 gaat lang mee, tot wel 40 uur, waardoor je continu je gegevens kunt meten. Met behulp van optische en ECG sensoren meet de Watch5 nauwkeurig je hartslag en houdt het smartwatch je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en aantal stappen. Daarnaast heeft het scherm van de Watch5 een sterk saffierglas, waardoor je minder snel krassen zult krijgen. Met de duo draadloze oplader laad je niet alleen je Samsung horloge op, maar ook je smartphone. Dit zorgt voor extra gemak en efficiëntie in je dagelijkse routine. Met de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W haal je een waardevol en veel.

Pluspunten
  • Je laadt je Watch5 en je smartphone gelijktijdig draadloos op met de bijgeleverde duo draadloze oplader. Met 4G ben je altijd bereikbaar op je slimme horloge. Dankzij snelladen laad je een lege batterij in een half uur op tot 45 procent.

Minpunten
  • Niet alle mobiele aanbieders bieden een eSim-abonnement aan. Dit Samsung horloge is niet geschikt voor iOS-smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 4G Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals