Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 40mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 40mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 40mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 40mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R905FZAAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 40mm

Met de Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 40mm om je pols ben je altijd en overal op de hoogte van belangrijke meldingen, je gezondheidsstatus en je sportprestaties. Deze slimme Samsung-horloge heeft een ingebouwde digitale simkaart, waardoor je altijd meldingen ontvangt, zelfs als je telefoon niet in de buurt is. Niet alleen ontvang je meldingen op dit horloge, maar je kunt ook inkomende oproepen beantwoorden rechtstreeks vanaf je pols. Daarnaast biedt de horloge de mogelijkheid om contactloos te betalen via Google Pay. Let op: nog niet alle banken ondersteunen deze service. Personaliseer je horloge door je favoriete apps zoals Spotify, Google Maps en Strava toe te voegen. Met de verschillende sportprofielen kun je nauwkeurig je sportprestaties bijhouden en kun je doelgericht trainen in hartslagzones. De batterij van de Watch 5 gaat tot wel 40 uur mee, waardoor je continu je gegevens kunt volgen. De Watch5 meet je hartslag met behulp van optische en ECG-sensoren, waardoor je altijd een nauwkeurige meting hebt. Bovendien houdt deze slimme horloge je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en het aantal stappen dat je hebt gezet. Dankzij het sterke design is de horloge duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik.

Pluspunten
  • Met 4G ben je altijd bereikbaar op je slimme horloge. Je krijgt niet alleen meldingen van berichten, je kunt ook bellen via het horloge zonder dat je smartphone in de buurt is. Laad je lege batterij binnen een half uur op tot 45 procent dankzij snelladen.

Minpunten
  • Nog niet alle mobiele aanbieders bieden eSim abonnementen aan. Dit Samsung-horloge is niet compatibel met iOS-smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 40mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 40mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 40mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 40mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals