Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 44mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 44mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 44mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 44mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R915FZAAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 44mm

Met de Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 44mm om je pols ben je altijd en overal verbonden met je meldingen, gezondheid en sportprestaties. Deze Samsung smartwatch is voorzien van een ingebouwde digitale simkaart, zodat je altijd je meldingen ontvangt, zelfs als je smartphone niet in de buurt is. Niet alleen kun je meldingen ontvangen, maar je kunt ook inkomende oproepen beantwoorden met je pols. Daarnaast kun je contactloos betalen via Google Pay. Houd er echter rekening mee dat nog niet alle banken deze service ondersteunen. Personaliseer je horloge door de apps te installeren die je vaak gebruikt, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Kies uit een breed scala aan sportprofielen om je sportprestaties bij te houden. Train in specifieke hartslagzones voor gerichte training. De batterij van de Watch5 gaat lang mee, tot wel 80 uur, zodat je continu je gegevens kunt meten. De Watch5 meet je hartslag nauwkeurig met behulp van optische en ECG-sensoren. Bovendien houdt deze smartwatch je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en aantal stappen. Dankzij het sterke saffierglas is het horloge duurzaam en bestand tegen krassen.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op je slimme horloge. Laad je lege batterij in een half uur op voor 45 procent dankzij snelladen. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als je telefoon in de buurt is.

Minpunten
  • Nog niet alle mobiele aanbieders bieden eSim-abonnementen aan. Dit Samsung horloge is niet compatibel met iOS-smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 44mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 44mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 44mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 4G Zwart 44mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals