Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Wit.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Wit

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R510NZWAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Wit

Geniet van muziek onderweg met de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Wit. Deze slimme horloge biedt niet alleen meldingen van je smartphone, maar je kunt ook oproepen beantwoorden rechtstreeks vanaf je pols. Bovendien kun je contactloos betalen met behulp van Google Pay, hoewel het belangrijk is op te merken dat niet alle banken deze service ondersteunen. Maak het horloge persoonlijk door je favoriete apps te installeren, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Kies uit diverse sportprofielen om je sportprestaties bij te houden en train gericht in hartslagzones. Met een batterijduur van maximaal 40 uur kun je continu je gegevens meten. De Watch5 maakt gebruik van optische en ECG-sensoren om je hartslag nauwkeurig te meten en houdt ook je gezondheidsgegevens bij, zoals slaapscore, bloeddruk, stressniveau en aantal stappen. Dankzij het sterke saffierglas blijft je scherm langer krasvrij. Verbind de draadloze oortjes eenvoudig via bluetooth met het Samsung-horloge en geniet van je favoriete muziek direct vanaf je pols. Dit horloge is een echte aanrader. Blijf altijd verbonden en geniet van handige functies met de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Wit. Deze combinatie van een slim horloge en draadloze oortjes biedt een scala aan mogelijkheden. Je kunt niet alleen je smartphone meldingen ontvangen en oproepen beantwoorden, maar.

Pluspunten
  • Verbind de draadloze oortjes met je Samsung Watch en luister naar je muziek waar je ook bent. Laad je lege batterij in slechts een half uur op tot 45 procent, dankzij het snelladen. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar kunt ook bellen via het horloge wanneer je telefoon in de buurt is.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet met iOS smartphones (Apple iPhone). Het heeft geen ingebouwde gps-ontvanger, dus je moet je telefoon meenemen om je route te registreren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Wit

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals