Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R510NZAAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart

Met de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart geniet je onderweg van je favoriete muziek, rechtstreeks vanaf je smartwatch. Deze slimme horloge biedt niet alleen de mogelijkheid om meldingen van je smartphone te ontvangen, maar je kunt ook oproepen beantwoorden zonder je telefoon uit je zak te halen. Daarnaast maakt het contactloze betalingssysteem Google Pay het mogelijk om eenvoudig en veilig te betalen. Houd er rekening mee dat nog niet alle banken deze service ondersteunen. Personaliseer je horloge door apps te installeren die je vaak gebruikt, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Met de verschillende sportprofielen kun je je sportprestaties bijhouden en gericht trainen in hartslagzones. De batterij van de Watch5 gaat tot wel 40 uur mee, zodat je continu je gegevens kunt meten. Met optische en ECG-sensoren meet de Watch5 nauwkeurig je hartslag, en houdt het horloge ook je gezondheidsgegevens bij, zoals slaapscore, bloeddruk, stressniveau en aantal stappen. Het sterke saffierglas zorgt ervoor dat je scherm minder snel krassen krijgt, waardoor het horloge lang mooi blijft. De Samsung Buds2 Pro Zwart zijn draadloze oortjes die je via bluetooth kunt koppelen aan het Samsung horloge. Op deze manier kun je jouw favoriete muziek beluisteren via je pols. Met een aanbeveling voor dit horloge ben je verzekerd van een hoogwaardige en complete smartwatch-erv.

Pluspunten
  • Verbind de draadloze oortjes met je Samsung Watch en luister overal naar je muziek. Laad je lege batterij in slechts een half uur op tot 45 procent dankzij snelladen. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als je telefoon in de buurt is.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet samen met iOS smartphones (Apple iPhone). Het heeft geen ingebouwde gps-ontvanger, dus je moet je telefoon meenemen om je route te registreren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Samsung Buds2 Pro Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals