Samsung Galaxy Watch5 Goud 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Goud 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Goud 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Goud 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R510NZWAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Goud 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit

Geniet onderweg van muziek met de Samsung Galaxy Watch5 Goud 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit. Deze slimme horloge biedt niet alleen meldingen van je smartphone, maar je kunt ook oproepen beantwoorden rechtstreeks vanaf je pols. Bovendien kun je contactloos betalen via Google Pay, hoewel het belangrijk is om te vermelden dat niet alle banken deze service ondersteunen. Personaliseer je horloge door je favoriete apps toe te voegen, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Kies uit een breed scala aan sportprofielen om je sportprestaties bij te houden en train doelgericht met behulp van hartslagzones. Met een batterijduur van wel 40 uur kun je continu je gegevens meten. De Watch5 meet je hartslag nauwkeurig met behulp van optische en ECG-sensoren en houdt ook je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en aantal stappen. Dankzij het sterke saffierglas blijft je scherm langer krasvrij. Koppel de draadloze oortjes eenvoudig via Bluetooth aan je Samsung horloge en geniet van je favoriete muziek direct vanaf je pols. Dit horloge is een absolute aanrader! Beleef het gemak en de veelzijdigheid van de Samsung Galaxy Watch5 Goud 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit. Met deze combinatie kun je niet alleen genieten van de functionaliteiten van een slim horloge, maar ook draadloos muziek luisteren met de bijpassende oortjes. Met de mogelijkheid om meldingen van.

Pluspunten
  • Verbind de draadloze oortjes met je Samsung Watch en luister overal naar je muziek. Laad je lege batterij binnen een half uur op voor 45 procent dankzij snelladen. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge wanneer je telefoon in de buurt is.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet met iOS smartphones (Apple iPhone). Het heeft geen ingebouwde GPS-ontvanger, dus je moet je telefoon meenemen om je route te kunnen registreren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Goud 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Goud 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Goud 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Goud 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals