Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R900NZSAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm

Met de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm om je pols ben je altijd op de hoogte van je meldingen, gezondheid en sportprestaties. Deze smartwatch biedt niet alleen de mogelijkheid om je smartphone meldingen te ontvangen, maar je kunt ook inkomende oproepen beantwoorden via je pols. Daarnaast kun je contactloos betalen met behulp van Google Pay. Let op, deze service wordt nog niet door elke bank ondersteund. Personaliseer je horloge door je favoriete apps te installeren, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Kies uit verschillende sportprofielen om je sportprestaties bij te houden en train doelgericht door te werken in hartslagzones. De batterij van de Watch5 gaat lang mee, tot wel 40 uur, zodat je constant je gegevens kunt meten. De Watch5 meet je hartslag met behulp van optische en ECG-sensoren, waardoor je altijd een nauwkeurige meting hebt. Daarnaast houdt deze smartwatch je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en aantal stappen. Dankzij het sterke saffierglas krijg je minder snel krassen op het scherm, waardoor je horloge er langer als nieuw uit blijft zien. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd. Wil je je horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone. Ontdek de vele mogelijkheden van de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm en geniet van een slim horloge dat je helpt om altijd verbonden te blijven en je gezondheid en sportprestat.

Pluspunten
  • Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als je smartphone in de buurt is. Dankzij snelladen kun je je lege batterij in een half uur tot 45 procent opladen. Met het Wear OS-besturingssysteem en de Google Play Store kun je jouw favoriete apps downloaden op het slimme horloge.

Minpunten
  • Dit Samsung-horloge is niet compatibel met iOS-smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals