Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL30Z

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + BlueBuilt Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + BlueBuilt Oplader kun je jouw smartwatch direct opladen via het stopcontact. Deze smartwatch biedt niet alleen de mogelijkheid om meldingen van je smartphone te ontvangen, maar je kunt ook inkomende oproepen beantwoorden rechtstreeks vanaf je pols. Daarnaast kun je contactloos betalen met behulp van Google Pay. Het is belangrijk om op te merken dat nog niet alle banken deze service ondersteunen. Personaliseer je horloge en voeg de apps toe die je het meest gebruikt, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Kies uit verschillende sportprofielen om je sportprestaties bij te houden en train doelgericht in verschillende hartslagzones. De batterij van de Watch5 gaat lang mee, tot wel 40 uur. Met behulp van optische en ECG-sensoren meet de Watch5 nauwkeurig je hartslag en houdt deze smartwatch je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en aantal stappen. Het sterke saffierglas zorgt ervoor dat je scherm minder snel krassen krijgt. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Met de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + BlueBuilt Oplader heb je niet alleen een stijlvol horloge om je pols, maar ook een handige metgezel die je gezondheid en sportprestaties bijhoudt. Laad het horloge eenvoudig op met de BlueBuilt Oplader, zodat je altijd klaar bent voor de dag. Geniet van de vele funct.

Pluspunten
  • Je laadt je smartwatch rechtstreeks thuis op met de bijgeleverde oplader. Krijg niet alleen meldingen van berichten, maar bel ook via het horloge als je smartphone in de buurt is. Je kunt jouw favoriete apps downloaden dankzij het Wear OS besturingssysteem en de Google Play Store.

Minpunten
  • Dit Samsung-horloge kan niet gebruikt worden met iOS-smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals