Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W

Met de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W kun je tegelijkertijd je smartphone en je Samsung horloge opladen. Dit slimme horloge ontvangt niet alleen meldingen van je smartphone, maar je kunt ook oproepen beantwoorden via je pols. Daarnaast kun je contactloos betalen met behulp van Google Pay. Let wel op, niet alle banken ondersteunen deze service op dit moment. Personaliseer je horloge door je favoriete apps te installeren, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Kies uit een breed scala aan sportprofielen om je sportprestaties bij te houden. Train in verschillende hartslagzones voor gerichte workouts. De batterij van de Watch5 gaat tot wel 40 uur mee, zodat je constant je gegevens kunt meten. Dit horloge maakt gebruik van optische en ECG-sensoren om je hartslag nauwkeurig te meten. Daarnaast houdt het ook je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en het aantal stappen dat je zet. Dankzij het sterke saffierglas blijft je scherm langer vrij van krassen. Met de duo draadloze oplader kun je jouw Samsung smartphone in slechts 2 uur volledig opladen. Dit horloge is een aanbeveling voor iedereen die op zoek is naar een multifunctioneel en stijlvol accessoire.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde duo draadloze oplader laad je zowel je Watch5 als je smartphone tegelijkertijd draadloos op. Dankzij snelladen laad je een lege batterij in slechts een half uur op tot 45 procent. Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge wanneer je smartphone in de buurt is.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet samen met iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Paars 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals