1. blackfriday
  2. Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm

Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R925FZTAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm

Met de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm om je pols ben je altijd en overal op de hoogte. Deze slimme Samsung-horloge is uitgerust met een ingebouwde digitale simkaart, waardoor je meldingen ontvangt, zelfs als je telefoon niet in de buurt is. En het wordt nog beter – je kunt zelfs inkomende oproepen beantwoorden via je pols! Met een batterijduur van maar liefst 80 uur kun je voortdurend je gegevens meten en tracken. Bovendien kun je met Google Pay contactloos betalen met dit horloge. Let op, niet alle banken ondersteunen deze service, dus controleer dit van tevoren. Personaliseer je horloge door je favoriete apps, zoals Spotify, Google Maps en Strava, toe te voegen. Met de vele sportprofielen kun je je sportprestaties bijhouden en doelgericht trainen door te trainen in hartslagzones. Zo kun je tijdens je trailrun je persoonlijke record verbreken door nauwkeurig te analyseren hoe hard je op welk moment moet rennen. De Watch 5 meet je hartslag met behulp van optische en ECG-sensoren, waardoor je betrouwbare gegevens krijgt. Kortom, met de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm haal je niet alleen een stijlvol horloge in huis, maar ook een slimme metgezel die je helpt bij het bijhouden van je meldingen, gezondheid en sportprestaties.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op jouw slimme horloge. De batterij van de Watch5 Pro gaat wel tot 80 uur mee en dankzij snelladen laad je hem snel weer op. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als jouw telefoon in de buurt is.

Minpunten
  • Nog niet alle mobiele aanbieders bieden eSim-abonnementen aan. Dit Samsung-horloge is niet compatibel met iOS-smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals