Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL30Z

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader heb je altijd directe toegang tot je smartwatch door hem eenvoudig op te laden in het stopcontact. Deze smartwatch houdt je constant op de hoogte van al je meldingen, gezondheid en sportprestaties. De Watch5 Pro 4G is uitgerust met een ingebouwde digitale simkaart, waardoor je met een abonnement altijd je smartphone meldingen ontvangt, zelfs als je telefoon niet in de buurt is. Bovendien kun je inkomende oproepen beantwoorden via je pols. Met een batterijduur van wel 80 uur hoef je je geen zorgen te maken dat je horloge snel leeg raakt. Met de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G kun je ook contactloos betalen via Google Pay. Houd er echter rekening mee dat nog niet elke bank deze service ondersteunt. Personaliseer je horloge en voeg apps toe die je vaak gebruikt, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Kies uit verschillende sportprofielen om je sportprestaties bij te houden en train doelgericht in hartslagzones. De Watch5 meet je hartslag nauwkeurig met behulp van optische en ECG sensoren. Dankzij het sterke saffierglas hoef je je geen zorgen te maken over krassen op het scherm. Dit horloge is ideaal voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter. Mis nooit meer belangrijke meldingen en blijf in topvorm met de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader.

Pluspunten
  • Je laadt je smartwatch direct thuis op met de meegeleverde oplader. Dankzij 4G ben je met een e-Sim abonnement altijd bereikbaar op je slimme horloge. De batterij van de Watch5 Pro gaat tot wel 80 uur mee en dankzij snelladen laad je 'm snel weer op.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet samen met iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals