Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R925FZKAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm

Met de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm om je pols ben je altijd en overal op de hoogte van al je meldingen. Deze slimme Samsung-horloge heeft een ingebouwde digitale simkaart, waardoor je al je smartphone-meldingen ontvangt, zelfs als je telefoon niet in de buurt is. Maar dat is nog niet alles! Je kunt zelfs inkomende oproepen beantwoorden via je pols. De batterijduur van de Watch 5 is indrukwekkend, tot wel 80 uur lang. Hierdoor kun je continu je gegevens meten zonder je zorgen te maken over het opladen van je horloge. Met Google Pay kun je ook contactloos betalen met dit horloge, hoewel het belangrijk is om op te merken dat niet elke bank deze service ondersteunt. Personaliseer je horloge door je favoriete apps erop te installeren, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Er zijn ook talloze sportprofielen waaruit je kunt kiezen, zodat je je sportprestaties nauwkeurig kunt bijhouden. Wil je doelgericht trainen? Geen probleem! De Watch5 meet je hartslag via optische en ECG-sensoren, waardoor je in hartslagzones kunt trainen. Hierdoor kun je je persoonlijke record verbeteren tijdens je trailrun door nauwkeurig te analyseren hoe hard je op welk moment moet rennen. Met de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm ben je altijd op de hoogte, train je prestatiegericht en blijf je in stijl verbonden.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op jouw slimme horloge. De Watch5 Pro heeft een batterijduur tot wel 80 uur en dankzij snelladen kan je hem snel weer opladen. Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge wanneer jouw telefoon in de buurt is.

Minpunten
  • Niet alle mobiele providers bieden al eSim-abonnementen aan. Dit Samsung horloge werkt niet met iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals