Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL30Z

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader laad je jouw smartwatch direct op in het stopcontact. Deze smartwatch houdt je altijd op de hoogte van al je meldingen, gezondheidsgegevens en sportprestaties. Dankzij de ingebouwde digitale simkaart van de Watch5 Pro 4G ontvang je met een abonnement al je smartphone meldingen, zelfs als je telefoon niet in de buurt is. Je kunt zelfs inkomende oproepen beantwoorden via je pols. De batterij van de Watch5 gaat tot wel 80 uur mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het regelmatig opladen ervan. Met Google Pay kun je contactloos betalen met dit horloge, hoewel het belangrijk is om op te merken dat nog niet elke bank deze service ondersteunt. Personaliseer je horloge en voeg er apps aan toe die je regelmatig gebruikt, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Kies uit verschillende sportprofielen om je sportprestaties bij te houden en train in specifieke hartslagzones om gericht te trainen. De Watch5 meet je hartslag nauwkeurig via optische en ECG-sensoren. Het sterke saffierglas zorgt ervoor dat je scherm minder snel krassen krijgt, waardoor je horloge er altijd als nieuw uitziet. Dit horloge is speciaal aanbevolen voor mensen met een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, zodat het perfect om je pols past.

Pluspunten
  • Je laadt je slimme horloge direct thuis op met de bijgeleverde oplader. Dankzij 4G ben je altijd bereikbaar op je slimme horloge met een e-Sim abonnement. De batterij van de Watch5 Pro gaat tot wel 80 uur mee en dankzij snelladen laad je hem snel weer op.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet samen met iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Pro 4G Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals