Samsung Galaxy Watch5 Pro Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Pro Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL30Z

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Pro Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch5 Pro Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader laad je je smartwatch direct op via het stopcontact. Naast het ontvangen van meldingen van je smartphone, kun je ook inkomende oproepen beantwoorden vanaf je pols. De batterij van de Watch5 Pro gaat maar liefst tot 80 uur mee. Je kunt ook contactloos betalen met het horloge via Google Pay, hoewel niet elke bank deze service ondersteunt. Personaliseer het horloge naar jouw smaak en voeg apps toe die je vaak gebruikt, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Met de verschillende sportprofielen kun je je sportprestaties bijhouden en doelgericht trainen in hartslagzones. De Watch5 Pro meet je hartslag nauwkeurig met behulp van optische en ECG-sensoren. Daarnaast houdt dit slimme horloge ook je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, stressniveau en aantal stappen. Dankzij het sterke saffierglas blijft je scherm langer krasvrij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, waardoor het geschikt is voor de meeste mensen.

Pluspunten
  • Je laadt je smartwatch direct op thuis met de bijgeleverde oplader. De batterij van de Watch5 Pro gaat tot wel 80 uur mee en dankzij snel opladen laad je hem snel weer op. Ontvang niet alleen meldingen van berichten, maar bel ook via het horloge als je smartphone in de buurt is.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet met iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Pro Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Pro Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Pro Grijs 45mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals