Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R920NZKAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm

Met de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm ontvang je niet alleen meldingen van je smartphone, maar kun je ook inkomende oproepen beantwoorden, allemaal vanaf je pols. Deze smartwatch heeft een batterijduur van maar liefst 80 uur, waardoor je continu je gegevens kunt meten zonder je zorgen te maken over het opladen. Daarnaast biedt het horloge de mogelijkheid om contactloos te betalen via Google Pay, hoewel het belangrijk is om op te merken dat nog niet alle banken deze service ondersteunen. Personaliseer je horloge door je favoriete apps zoals Spotify, Google Maps en Strava toe te voegen. Met de vele sportprofielen kun je je sportprestaties bijhouden en doelgericht trainen door te trainen in hartslagzones. De Watch5 meet je hartslag nauwkeurig dankzij optische en ECG-sensoren. Bovendien houdt deze smartwatch je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, stressniveau en aantal stappen. Het scherm van de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm is voorzien van sterk saffierglas, waardoor je minder snel krassen krijgt. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, zodat het perfect om je pols past. Haal het maximale uit je dagelijkse activiteiten en trainingsroutines met deze geavanceerde smartwatch.

Pluspunten
  • De batterij van de Watch5 Pro heeft een levensduur van maximaal 80 uur en dankzij snel opladen is deze snel weer opgeladen. Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge wanneer je smartphone in de buurt is. Je kunt jouw favoriete apps downloaden op het slimme horloge dankzij het besturingssysteem Wear OS en de Google Play Store.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge is niet geschikt voor iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals