Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL30Z

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader laad je jouw smartwatch direct op in het stopcontact. Deze slimme horloge ontvangt niet alleen meldingen van je smartphone, maar je kunt ook inkomende oproepen beantwoorden via je pols. De batterij van de Watch5 Pro gaat lang mee, tot wel 80 uur, zodat je altijd verbonden kunt blijven. Bovendien kun je contactloos betalen met het horloge dankzij Google Pay, waardoor je snel en gemakkelijk kunt afrekenen. Hou er wel rekening mee dat nog niet alle banken deze service ondersteunen. Personaliseer het horloge naar jouw wensen en zet je favoriete apps erop, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Met de verschillende sportprofielen kun je jouw sportprestaties nauwkeurig bijhouden. Train in specifieke hartslagzones om doelgericht te werken aan je conditie. De Watch5 Pro meet je hartslag met behulp van optische en ECG-sensoren, waardoor je altijd een nauwkeurige meting hebt. Daarnaast houdt deze slimme horloge al je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, stressniveau en het aantal stappen dat je zet. Het sterke saffierglas zorgt ervoor dat je scherm minder snel krassen krijgt, waardoor je horloge er altijd als nieuw uitziet. Dit horloge is ideaal voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, dus het past perfect om jouw pols.

Pluspunten
  • Je laadt je smartwatch rechtstreeks thuis op met de bijgeleverde oplader. De batterij van de Watch5 Pro gaat tot wel 80 uur mee en dankzij snelladen laad je hem snel weer op. Ontvang niet alleen meldingen van berichten, maar bel ook via het horloge als je smartphone in de buurt is.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet samen met iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals