Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Wit.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Wit

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R510NZWAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Wit

Met de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Wit kun je onderweg genieten van je favoriete muziek. Deze smartwatch stelt je niet alleen in staat om meldingen van je smartphone te ontvangen, maar je kunt ook oproepen beantwoorden via je pols. De batterij van de Watch5 gaat tot wel 80 uur mee, waardoor je continu je gegevens kunt bijhouden. Daarnaast kun je contactloos betalen met het horloge via Google Pay, hoewel het belangrijk is om op te merken dat niet elke bank deze service ondersteunt. Personaliseer je horloge door het toevoegen van apps die je vaak gebruikt, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Met de vele sportprofielen kun je je sportprestaties nauwkeurig bijhouden. Train in specifieke hartslagzones om gericht te werken aan je doelen. Analyseer je inspanning tijdens een trailrun en verbeter je persoonlijke record door te bepalen hoe hard je op welk moment moet rennen. De Watch5 meet je hartslag nauwkeurig via optische en ECG-sensoren. Bovendien houdt deze smartwatch je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, stressniveau en het aantal stappen dat je zet. Dankzij het sterke saffierglas is het scherm van de Watch5 beter bestand tegen krassen, zodat je altijd helder en duidelijk kunt kijken naar je gegevens.

Pluspunten
  • Verbind de draadloze oortjes met je Samsung Watch en luister overal naar je muziek. De batterij van de Watch5 gaat tot wel 80 uur mee en dankzij snel opladen kun je hem snel weer opladen. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als je telefoon in de buurt is.

Minpunten
  • Dit Samsung-horloge werkt niet met iOS-smartphones (Apple iPhone). Het heeft geen ingebouwde GPS-ontvanger, dus je moet je telefoon meenemen om je route te registreren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Wit

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals