Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Zwart.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Zwart

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R510NZAAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Zwart

"Geniet van muziek onderweg met de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Zwart. Deze smartwatch biedt niet alleen de mogelijkheid om je smartphone meldingen te ontvangen, maar je kunt ook oproepen beantwoorden rechtstreeks vanaf je pols. Met een batterijduur van maar liefst 80 uur hoef je je geen zorgen te maken dat je horloge leeg raakt tijdens het meten van je gegevens. Bovendien kun je met dit horloge contactloos betalen via Google Pay, hoewel het belangrijk is om op te merken dat niet alle banken deze service ondersteunen. Personaliseer je horloge door je favoriete apps toe te voegen, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Kies uit verschillende sportprofielen om je sportprestaties bij te houden en train gericht in hartslagzones. Op deze manier kun je je persoonlijke record verbreken tijdens je trailrun door nauwkeurig te analyseren hoe hard je op welk moment moet rennen. Met de optische en ECG sensoren meet de Watch5 nauwkeurig je hartslag, en houdt het horloge ook je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, stressniveau en aantal stappen. Daarnaast is het scherm van de Watch5 voorzien van sterk saffierglas, waardoor het minder snel krassen zal krijgen. Koppel dit geweldige horloge eenvoudig met je smartphone en geniet van alle functies die het te bieden heeft." "Haal het maximale uit je Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Zwart en.

Pluspunten
  • Sluit de draadloze oordopjes aan op je Samsung Watch en luister overal naar je muziek. De batterij van de Watch5 gaat wel tot 80 uur mee en dankzij snel opladen laad je hem snel weer op. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als je telefoon in de buurt is.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge is niet geschikt voor iOS smartphones (Apple iPhone). Het heeft geen ingebouwde gps-ontvanger, dus je moet je telefoon meenemen om je route vast te leggen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Zwart

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Pro Zwart 45mm + Samsung Buds2 Pro Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals