Samsung Galaxy Watch5 Roségoud 40mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Roségoud 40mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Roségoud 40mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Roségoud 40mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R900NZDAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Roségoud 40mm

Met de Samsung Galaxy Watch5 Roségoud 40mm om je pols blijf je altijd op de hoogte van je meldingen, gezondheid en sportprestaties. Deze prachtige smartwatch ontvangt niet alleen meldingen van je smartphone, maar je kunt ook inkomende oproepen beantwoorden zonder je telefoon tevoorschijn te halen. Bovendien is het mogelijk om contactloos te betalen via Google Pay, waardoor je gemakkelijk en snel kunt afrekenen. Let op, niet alle banken ondersteunen op dit moment deze service, dus controleer dit van tevoren. Personaliseer je horloge door je favoriete apps te installeren. Denk bijvoorbeeld aan Spotify, Google Maps en Strava. Zo heb je altijd je favoriete muziek bij de hand, kun je gemakkelijk je weg vinden en je sportprestaties nauwkeurig bijhouden. Kies uit verschillende sportprofielen om je trainingssessies te optimaliseren en train in specifieke hartslagzones voor gerichte resultaten. De batterij van de Watch5 gaat lang mee, tot wel 40 uur, zodat je continu je gegevens kunt meten en bijhouden. Naast het bijhouden van je sportprestaties, meet de Watch5 ook nauwkeurig je hartslag met behulp van optische en ECG-sensoren. Zo krijg je altijd een betrouwbare meting. Bovendien houdt deze slimme horloge je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en het aantal stappen dat je zet. Het sterke saffierglas zorgt ervoor dat je scherm minder snel krassen krijgt,.

Pluspunten
  • Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge wanneer je smartphone in de buurt is. Met snelladen laad je jouw lege batterij in een half uur op tot 45 procent. Dankzij het Wear OS besturingssysteem en de Google Play Store kun je jouw favoriete apps downloaden op het slimme horloge.

Minpunten
  • Dit Samsung-horloge is niet geschikt voor iOS-smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Roségoud 40mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Roségoud 40mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Roségoud 40mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Roségoud 40mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals