Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL30Z

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + BlueBuilt Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch5 Roségoud 40mm + BlueBuilt Oplader laad je jouw smartwatch direct op via het stopcontact. Naast het ontvangen van meldingen van je smartphone, kun je ook inkomende oproepen beantwoorden via je pols. Daarnaast kun je eenvoudig contactloos betalen met behulp van Google Pay (let op: niet alle banken ondersteunen deze service). Personaliseer je horloge door je favoriete apps zoals Spotify, Google Maps en Strava toe te voegen. Bovendien kun je kiezen uit verschillende sportprofielen om je sportprestaties bij te houden. Train gericht door te werken in hartslagzones. De batterij van de Watch5 gaat tot wel 40 uur mee, waardoor je langer van je smartwatch kunt genieten. Dankzij de optische en ECG sensoren meet de Watch5 nauwkeurig je hartslag, zodat je altijd betrouwbare metingen hebt. Daarnaast houdt deze slimme horloge je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en het aantal stappen dat je hebt gezet. Het sterke saffierglas zorgt ervoor dat je scherm minder snel krassen krijgt. Dit horloge is ideaal voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter. Kortom, de Samsung Galaxy Watch5 Roségoud 40mm + BlueBuilt Oplader biedt een uitgebreid scala aan functies en is een stijlvolle toevoeging aan jouw pols.

Pluspunten
  • Je laadt je smartwatch direct thuis op met de bijgeleverde oplader. Ontvang niet alleen meldingen van berichten, maar bel ook via de horloge als je smartphone in de buurt is. Je kunt jouw favoriete apps downloaden dankzij het Wear OS besturingssysteem en de Google Play Store.

Minpunten
  • Dit Samsung-horloge is niet geschikt voor iOS-smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals