Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W

Met de Samsung Galaxy Watch5 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W kun je tegelijkertijd je smartphone en je Samsung-horloge opladen. Deze smartwatch biedt niet alleen de mogelijkheid om meldingen van je smartphone te ontvangen, maar je kunt ook oproepen beantwoorden via je pols. Daarnaast kun je contactloos betalen met behulp van Google Pay. Houd er echter rekening mee dat nog niet alle banken deze service ondersteunen. Je kunt het horloge personaliseren door apps te installeren die je vaak gebruikt, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Met de Samsung Galaxy Watch5 Roségoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W kun je kiezen uit verschillende sportprofielen om je sportprestaties bij te houden. Door te trainen in hartslagzones kun je gerichter trainen. De batterij van de Watch5 gaat lang mee, tot wel 40 uur, zodat je constant je gegevens kunt meten. De Watch5 meet je hartslag nauwkeurig met behulp van optische en ECG-sensoren. Bovendien houdt deze smartwatch je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en aantal stappen. Dankzij het sterke saffierglas is het scherm minder gevoelig voor krassen. Met de duo draadloze oplader kun je jouw Samsung-smartphone in slechts 2 uur volledig opladen. Dit horloge wordt aanbevolen voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele smartwatch.

Pluspunten
  • Je laadt zowel je Watch5 als je smartphone tegelijkertijd draadloos op met de meegeleverde duo draadloze oplader. Met snelladen kun je je lege batterij in slechts een half uur tijd voor 45 procent opladen. Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als je smartphone in de buurt is.

Minpunten
  • Dit horloge van Samsung is niet geschikt voor iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + Duo Draadloze Oplader 15W koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals