Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter

Merk

Omron

Fabrikantcode

HEM-7121J-EO

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter

Met de Samsung Galaxy Watch5 Roségoud 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter bundel heb je alles wat je nodig hebt om je bloeddruk en hartslag eenvoudig thuis te meten. Deze bundel bevat zowel de Samsung Galaxy Watch 5 als de Omron X2 Basic bloeddrukmeter, waardoor je beide apparaten kunt verbinden voor een naadloze meetervaring. Met de Samsung Galaxy Watch 5 blijf je altijd op de hoogte van je meldingen, gezondheid en sportprestaties. Naast het ontvangen van meldingen van je smartphone, kun je ook inkomende oproepen beantwoorden via je pols. Daarnaast kun je het horloge personaliseren door je favoriete apps zoals Spotify, Google Maps en Strava toe te voegen. Met de vele sportprofielen kun je je sportprestaties bijhouden en doelgericht trainen in verschillende hartslagzones. De Watch5 meet je hartslag nauwkeurig via optische en ECG sensoren. Bovendien houdt de smartwatch je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, stressniveau en het aantal stappen dat je zet. De Omron X2 Basic bloeddrukmeter maakt het meten van je bloeddruk nog gemakkelijker. Verbind de bloeddrukmeter met de smartwatch en meet je bloeddruk rechtstreeks via je pols. Zo hoef je geen apart apparaat te gebruiken en heb je altijd een nauwkeurige meting binnen handbereik. Daarnaast is de Samsung Galaxy Watch 5 voorzien van sterk saffierglas, waardoor je minder snel krassen op het.

Pluspunten
  • Meet eenvoudig je bloeddruk en hartslag thuis met behulp van de bloeddrukmeter en smartwatch. Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge wanneer je smartphone in de buurt is. Dankzij de snellaadtechnologie kun je je lege batterij in slechts een half uur met 45 procent opladen.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet samen met iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Rosegoud 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals