Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R910NZSAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm

Met de Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm om je pols ben je altijd op de hoogte van al je meldingen, gezondheidsgegevens en sportprestaties. Deze slimme horloge biedt niet alleen de mogelijkheid om meldingen van je smartphone te ontvangen, maar je kunt ook inkomende oproepen beantwoorden rechtstreeks vanaf je pols. Bovendien kun je gemakkelijk contactloos betalen met behulp van Google Pay. Het is echter belangrijk om te weten dat nog niet alle banken deze service ondersteunen. Personaliseer je horloge door je favoriete apps toe te voegen. Denk aan handige apps zoals Spotify, Google Maps en Strava. Bovendien kun je kiezen uit verschillende sportprofielen om je sportprestaties bij te houden. Train in specifieke hartslagzones voor doelgerichte training. De batterij van de Watch5 gaat lang mee, tot wel 40 uur, zodat je continu je gegevens kunt meten. Met behulp van optische en ECG-sensoren meet dit horloge nauwkeurig je hartslag, zodat je altijd betrouwbare metingen hebt. Daarnaast houdt de smartwatch ook je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en aantal stappen. Het sterke saffierglas zorgt ervoor dat je scherm minder snel krassen krijgt. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via een stopcontact? Gebruik dan de oplader van [merk].

Pluspunten
  • Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar ook kun je bellen via je horloge als je smartphone in de buurt is. Dankzij snelladen laad je je lege batterij binnen een half uur op tot 45 procent. Dankzij het besturingssysteem Wear OS en de Google Play Store kun je je favoriete apps downloaden op je slimme horloge.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet samen met iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals