1. blackfriday
  2. Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader

Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL30Z

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader kun je jouw smartwatch direct opladen in het stopcontact. Deze smartwatch biedt niet alleen de mogelijkheid om meldingen van je smartphone te ontvangen, maar je kunt ook inkomende oproepen beantwoorden via je pols. Bovendien kun je contactloos betalen met behulp van Google Pay. Let op, deze service wordt nog niet door elke bank ondersteund. Personaliseer je horloge door er apps op te zetten die je vaak gebruikt, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende sportprofielen om je sportprestaties bij te houden. Train doelgericht door te werken in hartslagzones. De batterij van de Watch5 gaat lang mee, tot wel 40 uur. Met behulp van optische en ECG sensoren meet deze smartwatch nauwkeurig je hartslag, zodat je altijd een betrouwbare meting hebt. Daarnaast houdt de Watch5 ook je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en aantal stappen. Dankzij het sterke saffierglas blijft je scherm langer krasvrij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter. Geniet van de vele mogelijkheden en functionaliteiten die deze Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader biedt en maak jouw leven nog gemakkelijker en efficiënter.

Pluspunten
  • Je laadt je smartwatch direct thuis op met de oplader die wordt meegeleverd. Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als je smartphone in de buurt is. Dankzij het Wear OS besturingssysteem en de Google Play Store kun je jouw favoriete apps downloaden.

Minpunten
  • Dit Samsung-horloge is niet geschikt voor iOS-smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals