Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W

Met de Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W kun je tegelijkertijd je smartphone en je Samsung horloge opladen. Deze smartwatch biedt niet alleen de mogelijkheid om meldingen van je smartphone te ontvangen, maar je kunt ook oproepen beantwoorden via je pols. Bovendien kun je contactloos betalen met behulp van Google Pay. Let op: deze service wordt nog niet door alle banken ondersteund. Personaliseer je horloge door je favoriete apps zoals Spotify, Google Maps en Strava toe te voegen. Kies uit verschillende sportprofielen om je sportprestaties bij te houden en train doelgericht door gebruik te maken van hartslagzones. De batterij van de Watch5 gaat tot wel 40 uur mee, zodat je constant je gegevens kunt meten. Met behulp van optische en ECG-sensoren meet de Watch5 nauwkeurig je hartslag, en houdt het ook je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en aantal stappen. Het sterke saffierglas zorgt ervoor dat je scherm minder snel krassen krijgt. Bovendien kun je met de duo draadloze oplader je Samsung smartphone in slechts 2 uur volledig opladen. Dit horloge is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en betrouwbare smartwatch.

Pluspunten
  • Je laadt je Watch5 en je smartphone tegelijkertijd draadloos op met de bijgeleverde duo draadloze oplader. Met snelladen kan je je lege batterij binnen een half uur met 45 procent opladen. Naast meldingen van berichten kan je ook telefoongesprekken voeren via het horloge wanneer je smartphone zich in de buurt bevindt.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet met iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zilver 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals